Efe Ortaokulu


Vizyon: İSTİYORUZKİ; EFE ORTAOKULUNU; OKUL PAYDAŞLARIMIZIN (YÖNETİCİLERİMİZ, ÖĞRETMENLERİMİZ, ÖĞRENCİLERİMİZ VE MEZUNLARIMIZ VE VELİLERİMİZİ) GÜÇLERİYLE EN KISA ZAMANDA; BULUNDUĞUMUZ YERLEŞİM BİRİMİNDE ÖNCELİKLİ TERCİH EDİLEN; LİSELERE GİRİŞ SINAVINDA ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINA HER YIL ARTAN SAYIYLA ÖĞRENCİ YERLEŞTİREN; SOSYAL ETKİNLİKLERLE ADINDAN SÖZ ETTİREN; AVRUPA BİRLİĞİ NORMLARINA EŞDEĞER EĞİTİM VEREN EN GÜÇLÜ EĞİTİM KURUMU YAPMAKTIR

Misyon: EFE ORTAOKULU OLARAK, • MİLLİ EĞİTİM TEMEL KANUNUNDA YER ALAN GENEL VE ÖZEL AMAÇLARA UYGUN OLARAK; • SAĞLAM KARAKTERLİ, DÜRÜST, KUVVETLİ BİR VATAN VE MİLLET SEVGİSİ OLAN, • İNSANİ, MİLLİ VE AHLAKİ DEĞERLERLE DONANMIŞ, • ÜLKESİNE YARARLI, OKUYAN, İNCELEYEN, ARAŞTIRAN, • MİLİ VE EVRENSEL DEĞERLERİ TANIYAN, • BENİMSEYEN, ARAŞTIRMACI, SORGULAYICI, KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURABİLEN, • KENDİ DÜŞÜNCELERİNİ SAVUNURKEN BAŞKALARININ DÜŞÜNCE VE HAKLARINA SAYGI GÖSTEREN, • GÖREV VE SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE OLAN ÖĞRENCİLER,YETİŞTİRMEK.

Başarılar: 0

Saatler: 08:30
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 2727684545

Belgegeçer - (272) 768 4545

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://efeoo.meb.k12.tr

Adres - Efe Köyü / Şuhut / AFYONKARAHİSAR

Öğretmen :6
Öğrenci :72
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :565
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz 1926 yılında köy içerisinde 3 yıllık olarak açıldı. 1945 yılında 5 yıllık eğitime geçildi ve 5 derslik olarak köy içerinde eğitim öğretime başladı. 1976 yılında okul şu an bulunduğu yere taşındı. 1995 yılında ek bina bitirilerek 1995 – 1996 eğitim öğretim yılında okul ilköğretim okuluna dönüştürüldü. 1997 – 1998 yılında 8. sınıftan ilk mezunlar verildi.

Adres - Efe Köyü / Şuhut / AFYONKARAHİSAR

Ulaşım Köye ait servislerle , Öğretmenlerin kendi araçlarıyla sağlanmaktadır. Şuhut Afyon arası anayoldan 4 km içeridedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Afyonkarahisar´a 25 km; Şuhut´a 10 km